Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/jankepny.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715
Clairvoyance & Fokusering ifm. dyr | Clairvoyant healer Jan Kepny

Fokusering/clairvoyance
ifm. heste og andre større dyr

Svar fra Universet.

Alle større dyr har tanker og følelser. Som mennesker opfatter vi andre mennesker ud fra de erfaringer, vi har fået i løbet af livet.

Image

Når vi ikke kan forklare vore dyrevenners reaktioner

Mange bruger de samme erfaringer, som vi har med medmennesker, overfor større dyr og tillægger dem således mere eller mindre menneskelige værdier – og således elsker vi vore dyr. Men der kan være tilfælde, hvor vore dyrevenners reaktioner ikke umiddelbart kan forklares ud fra vor menneskelige erfaringsbase – og her opstår der derfor en kommunikationskløft mellem menneske og dyr.

Med mine clairvoyante evner kan jeg skabe bro over denne kommunikationskløft. Det giver os mulighed for at spørge dyret, hvorfor det reagerer, som det gør. Jeg har erfaring med, at det hjælper dyrets menneskeven til at kunne håndtere og forstå de følelser, dyret faktisk har og ikke kan komme ud med overfor dets menneskeven. Også usete fysiske gener kan komme frem under en sådan fokusering/clairvoyance, så som smerter, hvor man umiddelbart ikke kan konstatere skavanken (f.eks. smerter i nakke eller i ben), hvilket igen kan få os mennesker til reagere hensigtsmæssigt.

Ved hjælp af en genstand, som dyret er tilknyttet til (et legetøj, et bidsel eller andet) og et fotografi af dyret, kan jeg udføre en fokusering, hvor jeg får adgang til dyrets tanker og følelser igennem en dialog med dyret. Det kan også foregå som en clairvoyance i direkte kontakt med dyret enten i klinikken eller hos dyret.

En fokusering vil udmunde i en rapport. Læs mere om fokusering:

Healing/fjernhealing

Både mennesker og dyr har et energilegeme, så derfor kan også dyr heales. Det kan ske ved fjernhealing i forbindelse med en fokusering, hvis jeg føler, at dyret har brug for en healing eller som direkte healing hos dyret; det sidste kræver, at dyret er et roligt dyr.

Sensitive dyr

Større dyr og fugle flygter i god tid før en orkan / tyfon eller tsunami rammer et område, medens mennesker først når at reagere i sidste øjeblik og nogle gange for sent – dyrene er langt mere sensitive end mennesker. Det kan også betyde, at hunde og katte for os mennesker kan synes at reagere på en hel uhensigtsmæssig måde (eksempler kan være, at hunden eller katten stirrer på en væg eller ind af en dør – giver lyd eller kryber i ly, som om den er bange for noget). Det kan skyldes energier i rummet, som vi mennesker ikke altid kan opfatte. Her vil et “Housecall” kunne hjælpe til at afklare, om der er sådanne energier i huset. Jeg har haft eksempler på, at man har troet, at hunden eller katten måske havde psykiske problemer og derfor måtte aflives, hvor det har vist sig, at der var ikke-fysiske-energier i boligen, som kunne fjernes. Hunden eller katten har kunnet mærke disse energier, hvor menneskene ikke kunne.

Se priser

Er du interesseret i clairvoyance ifm. dyr?

Kontakt mig her

top