Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/jankepny.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715
Fokusering & Clairvoyance | Rådgivning pr. mail | Jan Kepny

Fokusering pr. mail

Svar fra Universet.

Mange klienter har i årenes løb haft glæde af at få rådgivning via det, jeg kalder fokusering. Denne form for rådgivning indebærer, at du per mail stiller mig nogle mere eller mindre specifikke spørgsmål.

Image

Hvad er en fokusering?

Når jeg får en henvendelse fra en klient om en fokusering, foregår det som regel per mail. Jeg forbinder mig med Universet, og går i direkte dialog omkring de spørgsmål, som klienten ønsker besvaret. Jeg spørger ind og Universet svarer – og alt skrives ned. Mange gange vil denne dialog i sig selv være tilstrækkelig til at belyse spørgsmål og give et klart svar, andre gange uddyber Universet svarene med billeder, som sammen med deres tydning også skrives ned.

Hvilke spørgsmål bliver der stillet?

De spørgsmål, som især bliver stillet, handler om karriere, jobsituation, privatlivet og usikkerhed generelt. Klienten er ikke fysisk tilstede på klinikken, når jeg laver fokuseringen. Således har klienter fra Sønderjylland til Norge fået svar fra Universet på deres spørgsmål uden at være på klinikken.

Fokuseringsrapport

En sådan dialog tager normalt fra halvanden time op til et par timer. Dernæst skriver jeg fokuseringen i en fokuseringsrapport, som klienten får tilsendt per mail. Fra klienten fremsender sine spørgsmål til vedkommende får sin fokuseringsrapport kan der gå fra to til fem dage. Fokusering er således ikke en konsultation per telefon.

Hvad koster en fokusering?

Prisen for en fokusering – se priser.

Er du interesseret i fokusering pr. mail?

Kontakt mig her

top