Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/jankepny.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715
Jan hjalp min hest | Jan Kepny | Clairvoyant

Picasso fik en chance
mere i dette liv

Clairvoyance – Healing – Samtale.

Image

Jan hjalp mig med min dejlige hest Picasso, som pludselig og uden varsel blev uridelig, han begyndte at blive ondskabsfuld, når han blev redet. Det gik godt, hvis jeg ikke havde fat i tøjlerne på Picasso, men lige så snart jeg tog fat i tøjlen, blev han ikke rar at være på ryggen af, faktisk blev jeg bange for at ride ham.

Jeg spurgte Jan, om der var mulighed for, at han kunne fortælle mig hvad der var galt med hesten. Han skulle bruge noget, som hesten har haft kontakt med et bidsel eller lignende, så jeg medbragte det bidsel, som vi bruger til Picasso og som også var brugt af en hoppe før.
Min oplevelse ved seancen er som følger:

Jan får biddet i hånden, han sidder helt i sin egen verden og spørger efter lidt tid, om det er pigehesten, vi skal have fat i, det er det jo ikke.
Der går lidt tid og Jan fortæller om Picasso, som om at han kender hesten:


“Picasso er en stolt hest, som har personlighed, til det kan jeg kun sige ja.”


Lidt efter tager Jan sig til nakken, og har smerter; han fortæller, at han er sikker på, at Picasso har ondt. Efter lidt tid fortæller Jan, at smerten sidder mellem 2 og 3 nakkehvirvel. Han fortæller også, at Picasso har ondt, men ikke meget, hen over ryggen ned på højre lår.

Jan mener ud fra de oplysninger, han har ”hentet ned”, at det kan afhjælpes med akupunktur. Efter ”konsultationen” kontaktede jeg en dyrlæge, som bruger akupunktur, og som jeg tidligere har brugt til en fuldblodshoppe.

Dyrlægen fik ikke de oplysninger, jeg fik hos Jan, blot at jeg troede, at den havde ondt i nakken. Knap gennem stalddøren siger dyrlægen, at Picasso jo er helt skæv i hovedet. Jeg havde ikke bemærket, at, hovedet hældte en lille smule til venstre.

Dyrlægen kunne oplyse, at Picasso var låst i 2. og 3. nakkehvirvel, som Jan jo havde fortalt mig. Dyrlægen sætter nåle i Picasso’s nakke flere steder, ned ad ryggen og ned på højre lår. Efterfølgende vandrer Picasso rundt i boksen som en tiger i bur, dette er ok iflg. Dyrlægen, det fortæller ham, at han har ramt det punkt, der var problemet. Ca. 3 timer efter kan jeg allerede se en markant forskel på hans hovedstilling, også i Picasso s måde at bevæge sig på i boksen. Dyrlægen kommer forbi 6 dage efter og sætter nåle i Picasso, som denne gang står fuldstændig stille i boksen uden tegn på ubehag.

Knap 2 uger efter kunne jeg sadle Picasso og fik en fantastisk ridetur. Det er ikke nogen hemmelighed, at havde jeg ikke fået hjælp af Jan, havde Picasso ikke været på denne jord, så var han blevet dømt uridelig og farlig, og derfor ville han være blevet aflivet, men vi har ham heldigvis stadig.

CH, Hornsherred

Er du interesseret i en session?

Kontakt mig her

top