Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/jankepny.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715
Er du klar til din egen selvudvikling? Kontakt Clairvoyant healer Jan Kepny

Jeg kan støtte dig i din selvudvikling

Tre typiske undskyldninger for ikke at gøre noget ved selvudvikling.

Der er mange undskyldninger for ikke at gøre noget ved sin selvudvikling. På denne side har jeg beskrevet de tre, som jeg hører oftest i min terapi, og noget om, hvordan jeg kan hjælpe dig videre.

 

 

Image

Jeg er klar, når du er klar til selvudvikling

I vores travle hverdag overskygger arbejde, aftaler, indkøb, motion, hektisk familieliv, ferier og meget andet det at nyde livet. I klare øjeblikke bliver vi mindet om, at der er noget galt. Mange gange kan eller vil vi ikke indse, hvad der er galt.

Har du fået for mange belastninger i rygsækken?

Undskyldninger har vi nok af. I stedet for at træde et skridt tilbage og analysere vores gang på jorden, ja så fortsætter vi og kaster al belastning usorteret ned i vores rygsæk. En rygsæk, der tynger os mere og mere. Det kan udløse fysiske smerter efterfulgt af psykiske smerter.

Belastningen kan blive så stor, at energien ikke rækker mere, hele vores energisystem kommer ud af balance. Jeg hjælper dig med at skelne mellem erindringer, der blot fylder op og tynger – og erfaringer, som er livets smykker.

1 – “Jeg er bange for, hvad jeg kan få at vide”

Det guddommelige ved Universet er, at det ikke er dømmende, men vejledende og rådgivende. Mange har et billede af en streng Gud, som opfatter os alle som syndere, og som vi skal stå skoleret for og bekende alle vore synder til. Sådan fungerer Universet ikke. Hos mig får du hverken din dødsdag eller dødsårsag at vide, og intet om større ulykker eller livstruende sygdomme. Gud (eller hvad du gerne vil kalde kraften i Universet) beder dig overveje flere muligheder til dit videre liv på Jorden, men påpeger til stadighed dit eget frie valg – du bliver derfor fortalt om konsekvenserne for hver mulighed og intet andet.

2 – “Jeg har gået på mange kurser, og kommer alligevel ikke nogen vegne”

Selvudvikling er en proces, hvor det enkelte menneske arbejder med at nå ind til sit indre, sit oprindelige jeg, det sande jeg – sjælen. I din rygsæk gemmer der sig mange erfaringer, som kan indgå i din selvudviklingsproces, hvis du vil give dem lov. Dine erfaringer er vejvisere. Selvudvikling er ikke en proces med synlige eksamensbeviser, som man tager for at vise: “Se, nu har jeg lært alt dette, nu har jeg styr på det!”. Du kan have lært mange teknikker, men teknikkerne skal afprøves og tilpasses den enkelte person.

3 – “Jeg har lært nok – jeg har kontrol over mit liv”

Såfremt du tror, at du er udlært, så har du nok taget fejl. Der er desværre mange, der mener, at de indlærte teknikker kan hjælpe dem til at få kontrol på deres liv. Ønsker du at styre dit liv, kontrollere det, fordi du kun gennem kontrol kan du føle dig tryg, så er selvudvikling ikke vejen frem – din angst over at miste kontrollen bremser processen. Kun ved at give slip kan synkroniciteten indtræde, og hjulene igen køre frit. Det at give slip forekommer imidlertid for de fleste som noget meget svært. Det er en individuel og en vedvarende proces, på hvilken der ikke findes nogen facitliste. Universet giver råd og vejledning på din vej, men du skal være villig til at tage imod, være ydmyg overfor opgaven.

  • Selvudvikling er en proces, som aldrig standser.
  • Selvudvikling handler ikke om at få kontrol over sit liv.
  • Selvudvikling giver dig mod til at give slip.
  • Selvudvikling er vejen hen imod den, du virkelig er.

Lad mig støtte dig i din selvudvikling…

Jeg kan bibringe dig viden om din proces via guidning fra Universet.
Jeg kan bringe dig i centrum i dit eget liv.
Bibringe dig indre harmoni og balance.
Jeg kan bringe dig ind på din vej frem mod dit indre jeg.
Universet har velsignet mig med spirituelle værktøjer til hjælp for den, som søger!

Er du klar til din selvudvikling?

Kontakt mig her

top