Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/jankepny.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715
Om Jan Kepny - Clairvoyant healer i Nordsjælland

Min egen selvudvikling

Et liv med clairvoyante evner.

Dette liv har givet mig uendelig mange oplevelser og dermed erindringer og ud fra dem mange erfaringer. Erfaringer jeg har fået gennem gode såvel som mindre gode oplevelser – alle gaver fra Universet.

Image

Jeg vidste tidligt, at jeg havde særlige evner

Jeg har helt fra ganske ung følt, at jeg havde særlige evner. Fra mine tidlige teenageår var jeg den, som de andre henvendte sig til for gode råd. Jeg kunne på forunderlig vis hjælpe andre med deres problemer og spørgsmål, og det med en autoritet, som jeg kun kunne være ydmyg overfor, men ikke tænkte videre over.

Mine medfødte clairvoyante evner er vedligeholdt

Jeg er uddannet ingeniør og har rejst verden rundt på spændende og udfordrende projekter, og jeg har været udsat for sygdom og stress, hvor jeg har følt mit legemes begrænsninger.

Vi har alle medfødte psykiske evner, det er dog de færreste, som udvikler eller vedligeholder dem. Ved fødslen er de størst, derefter påvirker vores omgivelser os, og sædvanligvis er evnerne i 5-7-års alderen svundet ind til næsten ingenting. For det er her, hvor vi skal i skole og bliver optaget af, at der er så meget andet, som skal lagres og huskes og bearbejdes.

Senere i livet finder du måske ud af, at din intuition eller din mavefornemmelse er ret god – og bruger den af og til. Nogle kender det, at når de kommer ind i et selskab, så kan de mærke, hvem de bør undgå og hvem, der tiltrækker dem. Nogle kender det, at når de ringer op til deres bedste ven, er der optaget – fordi vedkommende ringer til dig – eller at vennen siger “jeg har lige tænkt på dig”. Alle eksempler på psykiske evner, der stadig ikke er svundet ind til ingenting. Ved træning kan vi udvikle vores sensitivitet og dermed indfølingsevne overfor andre.

Min egen spirituelle udvikling – 4S pyramiden

Min egen spirituelle søgen gennem et langt liv har formet sig som fire trin i en 4S-pyramide. De fire S’er står for Søgen, Sensitivitet, Selvopdagelse og Spiritualitet.

Trin 1 – Søgen

Igennem teenageårene fordybede jeg mig, som det mest naturlige for mig, meget i psykologi, parapsykologi, astrologi. Tiden var “at samle viden” – min Søgen tog form.

Trin 2 – Sensitivitet

Jeg fik følelsen af, at nogen udefra ønskede at kontakte mig. Jeg udviklede en stærkere intuition, som jeg sammen med min voksende indfølingsevne brugte til at hjælpe andre. Min clairvoyante evne manifesterede sig.

Trin 3 – Selvopdagelsen

I starten af mine tyvere kom den store overgang: Selvopdagelsen! Den sværeste overgang i 4S-pyramiden mellem to trin, men samtidigt den mest naturlige. Mest naturlige, fordi jeg gik fra en følelse af, til en viden om, at vi alle er én – jeg er en del af dig, og du en del af mig, og begge er vi en del af det guddommelige, af Universet. Sværeste fordi omgivelserne havde svært ved at acceptere, at jeg havde stor kærlighed til alle – det er meget svært for mange at blive elsket ubetinget. Samtidigt videre-udviklede mine clairvoyante evner sig.

Trin 4 – Spiritualitet

I begyndelsen af mine tredive år fik jeg, gennem en clairvoyant rådgiver, besked fra min åndelige vejleder, at jeg skulle have et blidt spark bagi for at komme i gang med mit “professionelle” spirituelle arbejde. Clairvoyancen var starten og kort efter kom healingen til mig. Begge evner udvikler sig til stadighed, sådan er det med spirituelle evner.

Det er erfaringerne fra min egen spirituelle udvikling, samlet i denne 4S pyramide, som danner basis for den måde, jeg arbejder på med mine klienter.

Er du interesseret i en behandling?

Kontakt mig her

top