Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/jankepny.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715
Fokusering på hest | Jan Kepny | Clairvoyant

Min hest skulle
have mere plads

Clairvoyance – Healing – Samtale.

Image

Til denne seance fik jeg udleveret ét foto og ét stk. seletøj – ellers ikke andre oplysninger. Fokuseringen tog form af en samtale direkte med hesten.

Ud af samtalen fortalte jeg ejeren følgende:

Hesten fortæller, at dens rigtige navn er “Commadore”, som betyder kommandant eller øverstbefalende, hun fører flokken og sikkert også sin ejer.

Føler sig alene (selvom det tog lidt lang tid for den at indrømme det – populært sagt ‘der er koldt på toppen’) og derfor har hun tillagt sig en aristokratisk attitude, som umiddelbart kan virke som afvisende, men dækker over, at den føler, at den ikke får nok opmærksomhed og ros.
Hun en lidt speciel hest – lidt stædig, men jeg føler, at hun gerne vil – når hun får lidt mere “plads”.

Den vil inderst inde gerne kommunikere, men har svært ved selv at lægge op til det.

Den har en skade på højre forbens inderside ved hov, der er tale om en nu indkapslet bensplint, som den har fået ved et spring; den har stadig smerter i benet, men det kan afhjælpes ved bind ved hov efter at have smurt stedet med en salve (jeg får, at det er en urtesalve, der går ind i benet, varmer og lindrer smerter) – på grund af hendes værdighed, vil hun ikke lade sig mærke af den indkapslede skade, så man kan ikke se det på hende.

Commodore har en stor stolthed og hun uddyber det i fokuseringen, da den ønsker at blive ført med “anstændighed og værdighed”. Hun har en tendens til at stejle, fordi hun føler, at det er ‘under hendes værdighed’ at blive ført i kort snor. Hun vil gerne have, at ejeren går ved siden af hende, ikke foran hende


Ejerens tilbagemelding 14 dage efter seancen

Hej Jan,

Nu er der gået lidt tid siden, du havde fat i min lille hest. Jeg har med vilje valgt, at der skulle gå lidt længere end 14 dages tid, således at min fokus blev holdt på hende længere end det.

Jeg kan oplyse dig, at jeg synes det går godt. Jeg er opmærksom på min hest på en anderledes måde. Jeg kan tydeligt se hvad hun kan lide, og hvad hun ikke kan lide 🙂


“Jeg er blevet opmærksom på min hest på en anderledes måde.”


Hun har en enkelt gang gået i vejret, der skete dog ikke mens jeg havde fat i hende, men i kådhed på folden. Da jeg så det, markerede jeg overfor hende med min stemme, at det ikke var i orden, og hun faldt ned med det samme.

Det er fint, at jeg har fundet måden at håndtere hende på, og det er nu lagt ind i vane, at det er sådan, det skal forblive.

Jeg fornemmer, hun er glad, og jeg fortæller hende altid, at hun er en “dygtig” hest, når hun gør det godt. Men jeg fortæller hende bestemt også, når hun træder over min grænse, og det virker til, at hun forstår. Jeg har dog ikke fornemmet, at hun selv har prøvet og komme tættere på mig.

Jeg har ikke været oppe og ride på hende, siden du havde fat i hende, men jeg har modet til det nu, så inden længe hopper jeg på 🙂

HG/Hornsherred

Er du interesseret i en session?

Kontakt mig her

top