Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/jankepny.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715
Find din indre balance | Jan Kepny | Clairvoyant healer

Find dit smykkeskrin af erfaringer

Jeg hjælper dig med at sortere i din rygsæk.

Jeg kan hjælpe dig til at finde frem til dit smykkeskrin med erfaringer. Hver enkelt af os har mulighed for at bruge vores gode og dårlige erfaringer til at bringe os i en naturlig tilstand af harmoni og balance.

Image

Vi glemmer at nyde livet i vores travle hverdag

I vores travle hverdag overskygger arbejde, aftaler, indkøb, motion, hektisk familieliv, ferier og meget andet det at nyde livet. I klare øjeblikke bliver vi mindet om, at der er noget galt. Mange gange kan eller vil vi ikke indse, hvad der er galt.

Har du fået for mange belastninger i rygsækken?

Undskyldninger har vi nok af. I stedet for at træde et skridt tilbage og analysere vores gang på jorden, ja så fortsætter vi og kaster al belastning usorteret ned i vores rygsæk. En rygsæk, der tynger os mere og mere. Det kan udløse fysiske smerter efterfulgt af psykiske smerter.

Belastningen kan blive så stor, at energien ikke rækker mere, hele vores energisystem kommer ud af balance. Jeg hjælper dig med at skelne mellem erindringer, der blot fylder op og tynger – og erfaringer, som er livets smykker.

Find frem til dit værdifulde smykkeskrin med erfaringer

Hvordan får du ryddet op i rygsækken, så den bliver til at bære igen? Følgende lille fortælling kan give dig en ide om, hvor jeg vil hen med dig:
Forestil dig, du lige har forladt dit nuværende liv. Du står foran Sankt Peter, som byder dig velkommen og spørger: Og hvordan har du så brugt dit liv?
Du trækker 28 fotoalbums frem, åbner første side og begynder at fortælle: “Her er jeg lige født… Her er jeg på min første skoledag… Her blev jeg gift… Her er jeg på ferie… Og her…..”

Skt. Peter afbryder: Jeg er ikke interesseret i dine erindringer. De fylder alt for meget i dit sind. Sæt dig nu hen og find alle dine erfaringer, du har fået i dit liv – og kom tilbage, når du har gjort det.

Du sætter dig hen og begynder at sortere grundigt. Du skelner mellem erindringer og erfaringer, og ender op med et lille smykkeskrin med erfaringer, som du viser Skt. Peter – han nikker anerkendende og lukker dig straks ind.
Universet ønsker, at du har brugt dit liv på at få erfaringer! Universet dømmer dig ikke på, om dine erfaringer er gode eller dårlige!

Hver enkelt af os, som har bedt om at blive født på Jorden, har valgt at komme her for at samle erfaringer gode som dårlige. Intet liv er uden erfaringer. Det er overblikket over de erfaringer, vi har fået, der hjælper os til at bringe os i en naturlig tilstand af harmoni og balance.

Jeg kan hjælpe dig til at finde frem til dit smykkeskrin af erfaringer…

Er du interesseret i en behandling?

Kontakt mig her

top