Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/jankepny.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715
Husrensning af energier | Jan Kenpny | Clairvoyant healer

Housecall – Husrensning

Svar fra Universet.

Har du energier i din bolig, som du eller dine dyrevenner kan mærke, men du ikke kan forklare.

Image

Når der sker ting omkring os, som vi ikke kan forklare med vores fem sanser

Flere og flere kan føle og mærke energier, som vi rationelt mener ikke at kunne forklare. Små børn kan være ekstra sensitive og være åbne for den åndelige verden, hvorfor de kan mærke disse energier. Med vore fem sanser kan vi konstatere, at der sker noget, men kan ikke forstå det ud fra vore sansers brug. Eksempler:

  • Dit fjernsyn tænder og slukker uden årsag.
  • Der kan høres trin, som om en person er tilstede, men der er ingen.
  • Der er et koldt område i boligen, som ikke kan forklares rent fysisk.
  • Din hund eller kat reagerer, som om der er en person eller flere til stede, som du ikke kan se.

De energier er da som regel heller ikke energier i gængs forstand, det er energier af en anden beskaffenhed, det er åndelige energier. Der er ingen onde ånder, men de kan være vrede, drilske eller ønsker blot at gøre opmærksom på sig selv. Sådanne energier kan fjernes, men man er nødt til at kontakte dem, for at guide dem i forhold til de mennesker, som bor i boligen. Således kan nogle ånder være tilstede for at hente energi eller fordi de vil hjælpe os . Andre ånder er måske vrede på nogle ændringer, man har foretaget eller foretager i boligen. Andre igen fordi, de føler sig hjemme på stedet.

Via mine åndelige evner kan jeg kommunikere med disse ånder / energier og vi (beboerne i boligen og jeg) kan i fællesskab afgøre, om energierne skal forlade stedet eller om de må blive. Det er nemlig mange gange åndelige energier, som kommer med interesse for og hjælp til boligens beboere, og flere har – efter en forklaring på, hvorfor ånderne er tilstede – faktisk valgt at lade ånderne blive. Andre ånder bedes forlade boligen, hvilket de da så gør uden større problemer.

Nogle kalder en sådan handling Husrensning, jeg kalder det Housecall, idet der ikke er tale om rensning /rengøring af huset i almindelig forstand, men nærmere at husets beboere beder om hjælp til at få klarlagt, hvad det er for energier, som de kan mærke, men ikke selv kan forklare.

Er du interesseret i et Housecall?

Kontakt mig her

top