Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/jankepny.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715
Jan er tillidsvækkende | Jan Kepny | Clairvoyant

Jan er en tillidsvækkende
clairvoyant og healer,
som tager sig tid

Clairvoyance – Healing – Samtale.

Image

Jeg kan kun varmt anbefale Jan, han er alsidig, professionel, hjertevarm, nærværende. Og der er også altid plads til lidt fis og ballade, selvom dagsordenen kan være alvorlig.

Gennem de sidste 5 år har jeg besøgt Jan, når behovet har været der. Det kan variere fra gang til gang, hvad behovet er. Med det vil jeg sige, at Jans clairvoyance og healing gør, at man kan komme vidt omkring og berøre flere områder. Det kan være personlig udvikling, kostvejledning, en hilsen fra den anden side, eller hvad der nu ellers kan “poppe op”.
Jeg bor 40 km fra Jan, og anvender offentlig transport. På trods af den lidt længere tur til Lindebjerggaard, så er det en del af “behandlingen” for mig at skulle med tog og bus. Turen derud er med til at samle mine tanker, og jeg nyder den smukke gåtur fra hovedgaden og ud til gården af de snoede grusveje, som løber langs marker med flora og fauna.


“Men ej at forglemme roen. Roen man møder på gården. Jans ro og den ro man går hjem med.”


Når Lindebjerggard kommer til syne, går man op ad trappen til det åbne og lyse lokale med den smukkeste udsigt imens sagte musik spiller i baggrunden. Det er fantastisk at starte seancen med lige at samle sig i sofaen, og nyde udsigten udover markerne.

Jan er en tillidsvækkende clairvoyant og healer, som tager sig tid til en. Jeg kan kun varmt anbefale Jan, han er hjertevarm, alsidig, professionel, nærværende, og så er der også altid plads til lidt fis og ballade. For selvom man kan komme med en lidt alvorlig “dagsorden”, så er der også tid til at få grint og det løsner dejligt op på krop og sind.

Rigtig god fornøjelse 🙂

L.S.P., København

Er du interesseret i en session?

Kontakt mig her

top