Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/jankepny.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715
Fantastisk menneske | Jan Kepny | Clairvoyant

Jan guider mig til at tage
de rigtige beslutninger

Clairvoyance – Healing – Samtale.

Image

Jan fortæller mig om nogle af de mulighederne, der ligger åbne for mig, om situationer jeg kan komme til at befinde mig i, og hvordan jeg eventuelt kan takle dem.

Jan er et fantastisk menneske. Altid hjælpsom og imødekommende. I de godt 10 år jeg har kendt Jan, har jeg jævnligt besøgt ham, når jeg føler jeg har stået ved en skillevej, og ikke vidst hvilken vej jeg skulle gå. Jan formidler budskaberne på en forståelig, varm og diplomatisk måde, intet bliver presset ned over hovedet på mig, det hele kommer i et tempo jeg kan håndtere.

Jan kan, på en meget fin og sensitiv måde guide mig i den, for mig, rigtige retning. Han hjælper mig med at finde roen, så jeg kan mærke hvilken beslutning, der for mig, er den rigtige. Og indtil videre har det ikke slået fejl. Jeg har fået hjælp hos Jan efter skilsmisse og med personlig udvikling. Jan lægger ikke ordene i munden på mig, og fortæller mig ikke hvad jeg skal og bør gøre. Han guider mig.


“Jan har lært mig, at nøglen til mit liv og min lykke, den er der kun én der holder – og det er mig selv. Jeg skal bare lære at lytte til mig selv og handle derefter.”


Jeg har haft en episode i mit hjem, hvor jeg ikke kunne finde ud af hvad det var jeg mærkede. Jeg inviterede Jan på besøg, uden at fortælle hvad jeg følte der foregik og Jan beskrev nærmest ordret, hvad jeg selv havde fortalt til et familiemedlem dage i forvejen. Efter en hyggelig, men også lidt skræmmende aften, vidste jeg hvad der foregik i mit hjem, og der har været ro siden.

Jeg er utrolig glad for at have lært Jan at kende.

JC, Nordsjælland

Er du interesseret i en session?

Kontakt mig her

top