Jeg var parat til at give op
manden i mit liv

Clairvoyance – Healing – Samtale.

Image

Jeg var i en personlig krise som bygget sig op gennom hele 2012 og forværret sig gradvis. Endte med opløsning af mit ekteskap, som havde varet i 33 år.

Hjælp til et ægteskab i krise

Jeg var langt nede og langt fra parat til og give op manden i mit liv. Samtidig vidste jeg ikke hvordan jeg skulle få gang i endringen som ville redde vores ekteskap. Helt ned kom jeg dog først, når jeg i tillæg til og være forladt faldt på isen og brak skulderen. Tænkte der må være noget om at ingenting kommer uden en grund.

Så der lå jeg og tænkte hvad kan jeg gøre for mig selv, for mit ekteskap. Jeg tog kontakt med Jan og fik en kanalisering. Den fik hårene til og rejse sig bogstaveligt talt. Så ret på sag og med en insigt i mig og mit forhold til min mand.


“Jeg kan på det varmeste anbefale og bruge Jan Kepny som spirituel vejleder.”


Jeg brugte en uge til og læse gennom rapporten Jan sendte mig. Læste igen og igen, og fik fat i essensen. Så tog jeg fat på de gode råd om, hvor jeg havde gået fejl i livet. Ingen snarveje, er hårdt arbejde og gå i gang med sig selv og virkelig se sig selv fra insiden og udsiden.

Så når først jeg havde bestemt mig for og ville finde tilbage til mig selv, var det enkelt og følge rådene jeg havde fået i kanaliseringen. Resultatet lod ikke vente på sig. I stedet for og være optaget af og plassere skyld og fejl, blev jeg optaget af og se ind i mig selv. Meditere – finde roen. Lade energiene jobbe for mig og med mig.

Nu 4 mdr. efter er jeg på ferie med min mand, og vi snakker sammen på en ny og bedre måde. Vi har fundet ind til essensen i det og være 2. Vi vil at 2 og 2 skal give 5 eller mere.

Jeg er igen forelsket, og min mand er forelsket i mig igen. Kan kun blive bedre og bedre. Jeg kan mærke en anderledes ro og tilstedeværelse i mig selv. En fornyet respekt for mig selv. At jeg er den eneste som kan bestemme mig for og endre på mig selv.

L.T.
Oslo, Norge

Er du interesseret i en session?

Kontakt mig her

top