Introduktionsaften

Har jeg psykiske evner?

Svaret er ja.

Image

Vi har alle psykiske evner, de kan være mere eller mindre udviklede, for langt fra alle er bevidste om deres iboende evner. Psykiske evner er som muskler, desto mere man træner dem, desto større kan de blive. I løbet af aftenen vil jeg give introduktion til de psykiske evner, og vi prøver nogle få af dem af. Du behøver ikke at have nogen baggrundsviden om den åndelige verden – du skal bare være nysgerrig!

4S-pyramiden symboliserer menneskets åndelige udvikling. Man kan stå udenfor og ikke åbne sig åndeligt eller man kan træde ind i den og lade sig føre op i pyramiden fra nysgerrighed til viden. Måske er du nysgerrig , måske har du taget de første skridt, måske er du usikker på, hvor din vej fører dig hen, måske vil du have vished, måske synes du, du mangler noget indeni

  • træder du ind i 4S-pyramiden, er du På vej

og så vil du få glæde af kurset “På Vej”
læs mere om kurset i Indbydelsen

OBS – Denne aften vil være obligatorisk for alle, som gerne vil deltage på kurset “PÅ VEJ”. Er du i tvivl, om du vil deltage i kurset, så meld dig til denne aften, så har du sikret dig adgang til at deltage!

For at deltage i kurset skal vi – du og jeg – have et kort møde, hvor jeg fokuserer ind på dig for at sikre, at du får noget ud af kurset. Kontakt mig for et sådant møde, hvis du er interesseret. – Også hvis du er blandt mine tidligere og nuværende klienter, som gennem din(e) clairvoyancer har fået besked på, at Du er På vej.

Jan Kepny

Foredrag: Har jeg psykiske evner?

Sted:
Lindebjerggaard
Plantagevej 6
3330 Gørløse

Vært: Jan Kepny

Dato: torsdag den 10. jan, 2019 Tid: kl. 18.00 – 20.30

Deltagergebyr: kr. 100 (betales ved indgang – eller mobilepay 21 64 43 07)

TILMELDING NØDVENDIG
mail: jan@jankepny.dk
mobil: 21 64 43 07
SENEST mandag den 7. januar

CVR-nr: 17945904

Er du interesseret i at deltage?

Kontakt mig her

top